ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Защо всички толкова обичат PRO-TF?

PRO-TF
18.02.2020 / 13:54

Протеиновите смеси са любимите продукти на професионални спортисти и любители.

Въпреки това, те често забравят, че приемът на аминокиселини - съставните "тухли" на протеините - е също толкова важен за стимулиране на протеиновия метаболизъм.

 

Влизайки в храносмилателния тракт, цели протеини се разграждат с помощта на специфични ензими до аминокиселини и малки пептиди, тъй като само в тази форма те могат да бъдат абсорбирани от чревните клетки. И вече в тялото, от тези молекули се синтезират необходимите протеини.

От друга страна, разграждането на протеини в червата изисква време, специфични ензими и енергия, което означава въглехидрати.

Това създава допълнителни затруднения, тъй като, първо, при условия на дори умерени храносмилателни разстройства времето за усвояване на протеина се забавя.

Второ, по време на диета с ниско съдържание на въглехидрати, допълването с въглехидрати е нежелателно.

Това не означава, че протеиновите смеси не са необходими - напротив, те са изключително важни за постигане на тренировъчни цели. Но за да се осигури на организма готовия строителен материал в подходящия момент, препоръчително е да приемете вече разцепения хидролизиран протеин под формата на готови аминокиселини - в края на краищата тези вещества не трябва да се подлагат на ензимна обработка и могат да се абсорбират моментално.

 

Протеин PRO-TF е хидролизиран суроватъчен протеин с широк спектър от аминокиселини. Всяка мерителна лъжичка от продукта съдържа повече от 4900 mg жизненоважни аминокиселини, включително повече от 2300 mg аминокиселини с разклонена верига, като левцин, изолевцин, валин.

Протеинът PRO-TF е представен с два аромата - ванилия и шоколад.

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев