ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

4LIFETRANSFORM® MAN за повишаване на сексуалната активност и поддържане на здрава ендокринна система

4LIFETRANSFORM® MAN
09.04.2019 / 18:09

Сексуалното представяне може да бъде толкова важно, колкото и цялостното ви здраве, така че не може да бъде компрометирано. В случаите, в които сексуалното представяне не е незадоволително, 4Life е тук, за да трансформира вашия сексуален начин на живот.

 

4LifeTransform Man е здравословна добавка, предназначена специално за мъже. Той насърчава преди всичко жизнеността и енергията, така че можете да подобрите връзката между вас и партньора ви. Съдържа патентована смес от растителни екстракти и витамин D3 за повишаване на сексуалната активност и поддържане на здрава ендокринна система. Оптимизира мускулния растеж, маса и сила и повижава жизнеността на тялото.

 

Основните функции

Повишава здравословните сексуални характеристики;

Увеличава физическата издръжливост;

Повишава мускулната маса и сила;

Поддържа здрави нива на холестерол;

Повишава растежа, масата и силата на мускулите;

Поддържа и увеличава тестостерона;

Увеличава издръжливостта и енергията, особено по време на полов акт;

Осигурява антиоксиданти, които поддържат сърцето ви здраво;

Поддържа кръвоносната система;

Помага при ерекцията;

4Life Transform Man е предназначен за мъже, които трябва да увеличат производителността си в леглото, без да прибягват до химически и тежки лекарства, които могат да застрашат тяхното здраве. За щастие, този продукт се състои от натурални съставки и растителни екстракти, които насърчават жизнеността, силата и мускулния растеж.

 

Основни съставки

L-цитрулин, биофлавоноиден комплекс от цитрусови плодове, покриващ агент (хидроксипропилметилцелулоза). Повишава издръжливостта и се бори с еректилна дисфункция;

Екстракт от цитрусов пилинг, естествен антиоксидант;

Холекалциферол (витамин D3);

Корейски женшен за борба със стреса и постигане на цялостно здраве;

Средно-верижни триглицериди и вода;

4Life Transform Man ви позволява да оптимизирате мускулния растеж и здравето на костите и ставите. За разлика от други добавки в синтетични капсули, този продукт използва растителни капсули за по-лесно и по-бързо храносмилане. Той също така ви дава по-добре работеща ендокринна система.

 

4Life съществува от години и е известно в световен мащаб за високото качество на продуктите, които произвежда, от добавки за изгаряне на мазнини до хранителни продукти, които са насочени към специфични нужди. 4Life Transform Man е идеалното решение за всеки човек, който някога е бил изправен пред предизвикателство в леглото и който иска да промени живота си завинаги. Този продукт наистина ви трансформира и прави живота и здравето ви по-добър.

http://transferfactor-bg.com/tf-man.php
 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев