ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Трансфер Фактор е необходим на всеки!

Трансфер Фактор
03.04.2019 / 08:10

В борбата на организма срещу чужди агенти, независимо дали са бактериални, вирусни инфекции или ракови клетки има само два възможни изхода: или успешното формиране на специфичен имунен отговор или имунопатология, което се проявява в неспособността на имунната система да разпознае, унищожи и елиминира чуждия агент.

 

При втория сценарий се получават хронични инфекции, развитието на рак и автоимунни процеси, каскада от имунопатологични реакции. С хроничните инфекции днес са свързани пептичната язва, съдовите заболявания, включително атеросклероза, коронарна болест на сърцето, ангина. На практика е невъзможно да се направи разграничение между инфекциозни и соматични заболявания.

 

Познатите, добре установени методи на лечение са неефективни, ако не и направо опасни за здравето на пациента.

 

Простите, механични методи на лекарствена имуноактивация, отдавна са доказали своя пълен провал. Различните природни имуномодулатори и адаптогени, като ехинацея, женшен, котешки нокът, Кордицепс и т.н., се използват в медицината от дълго време, но тяхното използване се дължи на съвпадение на тяхното съдържание с целите на лечението и, разбира се, не всички свойства на тези имуномодулатори устройват лекаря.

 

За Трансфер Фактор може да се каже, че за първи път в историята в ръцете на практикуващия лекар има инструмент, който е създаден от самата природа, като универсален ключ за регулирането на имунната система при всички гръбначни животни, както и при хората.

 

Предимството на Трансфер Фактор над други имуномодулатори е, че той е напълно безопасен и безвреден, прилага се орално, все още няма противопоказания при употреба, не предизвиква странични ефекти и е еднакво ефективен за възрастни и деца.

 

Като универсален имуномодулатор, Трансфер Фактор индуцира или подтиска, т.е. нормализира имунната реакция в зависимост от ситуацията. Наистина, това е един "умен" продукт.

http://transferfactor-bg.com/

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев