ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Обогатената формула 4 Life - Transfer Factor Advanced

Трансфер Фактор
20.03.2019 / 08:57

Обогатената формула 4 Life - Transfer Factor Advanced, която освен "базовия" имунен опит на гръбначните, съдържа и много актуална допълнителна информация за съвременните инфекции. Спомняте си Лоурънс, откривателя на ТФ, който ги е събирал от туберкулозно-болни и ги е давал на доброволци, чиито организми никога не са се сблъсквали с такива болести, и не са имали антитела. В тяхната кръв бързо се появяват антитела на туберкулозния бацил. Тоест доброволците получават "базов" и "свеж" имунен опит в организма, борещ се с инфекцията.

Интересна информация. Единственият повече или по-малко раборещ метод за спасяване на болни от атипична пневмония се оказва метода за предаване на кръвна плазма от преболедували, на болни. Такъв метод сега се опитват да използват срещу новия опасен коронавирус (MERS-CoV).

Опитните ветеринари разказват, че когато има дворни пилета и патици, които са заболели от някоя инфекциозна болест, то ветеринара е длъжен да изолира тези птици от другите. Доколкото е възможно да ги лекува и да чака някои от тях да преболедуват, и да оздравеят. След това от преболедувалите птици трябва да се вземат яйцата, да се приготви разтвор от техните жълтъци и да се добави в храната на всички птици от другите дворове. И повече нито една птица в това населено място няма да заболее от тази инфекция!

Принципът е ясен. Пренос на имунна информация с помощта на Трансфер Факторите. Разбира се, ние трябва да се възползваме от това.

За защита от инфекции ние използваме ваксини. Но всяка ваксинация – това е натоварване на имунната система. Всяка ваксинация е "малко" заболяване, независимо дали това е жива ваксина или е инактивирана ваксина.

Професор Н. В. Карабашев постоянно се старае да внушава на лекарите мисли за това, че ако инфекциозен агент попадне в тялото, то сценариите за по-нататъшни събития са: или имунната система адекватно да разпознае тази инфекция и да сформира правилен имунен отговор, като елиминира инфекцията, или я взима под свой контрол, или да не я разпознае адекватно! С всички произтичащи от това последици: хроничност на инфекцията, мимикрия, антигенна връзка с напускането на имунното наблюдение.

Тоест ние правим ваксинации, а имунната система може да сработи невярно! Което не е изненадващо, след като на три поколения деца не се е давало коластра! И, ако ние трябва да се подготвим за 20 болести, трябва ли да сложим двадесет ваксинации? И двадесет болести да преболедуваме? И, ако вместо човек преболедува животно, а след това ние вземем от него Трансфер Фактори?

Тази прекрасна идея може да се реализира чрез Трансфер Фактори от коластрата на кравите. Коластрата я закупуват от ферми, където естествено никой не си позволява да ваксинира кравите. А тези крави не раждат често теленца. А това може да се направи с пилетата. Пилетата са евтини и често снасят яйца. След като компанията 4 Life първа в света разработи технологията за получаването на Трансфер Факторите от жълтъци на яйца, то тя веднага пристъпи към реализацията на тази прекрасна идея!

Трансфер Фактори E-XF ТМ, патент №6468534. Защо трябва да преболедуват хората, ако може затова да се използват пилетата без вреда за тяхното здраве!

На група пилета се добавят към храната, отслабени или убити, вирусни или бактериални материали. Пилетата сформират специфичен имунен отговор в организма и складират тази информация в яйцата за потомствата. В тях ще бъде целият "набор" от специфична имунна информация против всички тези зададени инфекции!

За какви инфекции е заложена информация в TF Advanced?

За всичките шест генотипа на хепатит С и всичките шест типа хепатит В, за всичките онкогенни типа папиломни вирусни инфекции. Информация за всичките инфекции, участващи във формирането на атеросклерозата: за осемте патогенни херпесни вируси, белодробна хламидия, хеликобактер и някои вируси на Коксаки. Но всъщност не е необходимо да се "залага" във формула информацията за всичките инфекции, а това е и невъзможно. Но, в следствие на явлението кръстосан имунитет, имунитет от един микроорганизъм защитава такъв от друг, родствен микроорганизъм. Опитът за разпознаване на една инфекция подобрява разпознаването на друга.

Особено актуален е ТФ Advanced при инфекции. Това са вирусни енцефалити и менингити, еризипел, вирусни хепатити, борелиоза, грип, ентеровирусни инфекции, ХИВ-инфекции, папиломни вирусни инфекции.

Висока ефективност има TF Advanced против всички патогенни херпеси: обикновени херпесни вируси ВПХ-1, ВПХ-2, херпес зостер, вирус на Епщайн-Бар, цитомегаловирус и т.н. Лекарите с успех използват ТФ Advanced в комплексни лечения при язвени болести, туберкулоза, пневмонии, простатит, аднексит, бронхит, остеомиелит и някои други различни възпаления. Често приема на TF Advanced "осветлява" хронични инфекции, които са "седяли" в организма много години и са излезли изпод имунния надзор. Понякога след използването на TF Advanced при човека се възпалява мястото, където преди 30 години е била раната или травмата. И след няколко дни всичко се успокоява. Това означава, че 30 години някаква инфекция спокойно си е живяла на това място, а имунната система не я е "забелязала"! Образно казано, при приема на ТФ Advanced, имунната система си "отваря" очите и започва да "вижда". И започва "разчистване". Обикновено, при приема на всяка от формулите Трансфер Фактори на 4 Life, при възрастните хора може да възникне обостряне на стари хронични инфекции, за които човек може и да не подозира. В действителност те са хронични, тъй като имунната система тях не ги е "видяла". В резултат на това могат да възникнат зачервяване, възпаление, обриви, да се появи гной от очите или ушите. Понякога започва да се отделя от носа или да се изкашля някаква "гадост", появяват се циреи.

Това е забележително! По принцип Трансфер Факторите не могат да навредят! Имунната система си изчиства организма! Ние трябва да се радваме, а не да се плашим. Доктор С. А. Замятко, онколог, който използва Трансфер Факторите вече повече от 10 години, казва че наскоро е обявил, че след приема на ТФ в организма нищо не се случва. А, ако се случи – работата е тръгнала и имунната система е заработила! Понякога даже някои лекари приемат такива зачервявания или обриви за алергия! Това не е алергия! По принцип молекулата на ТФ не може да предизвика алергия. Ако има обостряне на инфекцията, това е добре! Просто инфекцията не обича, когато имунната система я убива, изключва или поставя под контрол и тя се съпротивлява. Какво, циреите също ли се считат за алергия? Има още един мит за това, че TF Advanced е "по-опасен", отколкото ТФ Класик.

Например на децата дават ТФ Класик и това е по-добре, защото е по-безопасно. Това е абсолютно неправилно! TF Advanced е съвършено безопасен в нормални дози така, както и ТФ Класик. Просто с него разпознаването става по-бързо, а резултатът е по-добър. Така, че това е добре!

Става дума не за безопасност, а за дискомфорт при някои възрастни, приемащи TF Advanced. И то именно при възрастни. При деца до 15 години и при възрастни над 70 години няма никакви дискомфортни обостряния, при приемането на каквито и да е дози от TF Advanced. Просто при децата преди половото съзряване имунната система все още не работи, както при възрастните и още не е способна да изработи остър имунен отговор. А при тези, които са над 70 години – тя вече не е способна. В допълнение на това децата все още не са успели, за разлика от възрастните да натрупат толкова "добра" информация, която трябва да изведат. Затова е изгодно на децата да се дава TF Advanced. Много добре е да се използва TF Advanced от бременни, за да се обезопаси раждането от проблеми с вирусни инфекции, като рубеола, цитомегаловирус, ВПХ-2.

Интересна информация. На много деца TF Advanced се харесва на вкус и те дъвчат капсулите. Има случай, когато 4-годишно момиченце с удоволствие схрускала 44 капсули TF Advanced наведнъж, докато баба й се е разсеяла. И нищо друго не се случило, освен полза!

Когато децата се разболяват от вирусни болести, като например грип, и ако са 4-5 годишни вече, ние им даваме по една капсула TF Advanced на всеки час! А, ако са 12-годишни – по две! По повод на това, че ТФ Класик създава по-малки проблеми, мога да кажа, че по този начин и резултатите са по-малки. В моята практика имаше случай, когато една жена малко над 60 години, започва да приема ТФ Класик. Особеността е била в това, че тя дълги години е следила за своето здраве, занимавала се е с оздравителни програми, пречистване и здравословно хранене. Следователно нейната имунна система е била способна на силен отговор. Тя е имала само един проблем – зостер, който понякога се обострял. Когато приемала ТФ Класик тя се сдобивала с всички „прелести“: гной от очите и ушите, отхрачвания, обостряне на зостера, трофични язви, болки и потъмняване на черния дроб. Кошмар! А след това всичко си отишло и зостера престанал да се обостря.

В дадения случай това бил много "напреднал" човек! Тя самата водела семинари по хранене и пречистване. Тя въобще не се е уплашила, защото е разбирала какво ще се случва. Тя се удивила от това, че въпреки нейната многогодишна работа по оздравителния процес, сега той се оказал "по-добър" от всякога. И всичко това било от ТФ Класик.

Що се касае до временният дискомфорт от това, че имунната система "въвежда ред" – то тук трябва да избереш: или да търпиш и да доведеш делото до край, или да отстъпиш. Силен дискомфорт се случва рядко и не продължава дълго. Изключения се явяват може би при вируса на херпес зостер и опасващия лишей. Той продължава дълго и болезнено "упорства", старае се да не разрешава на имунната система да го вземе под свой контрол. В такива случаи хората трябва временно да намалят дозата на ТФ Advanced – леко да отстъпят, за да отдъхнат. Преминава се към прием на обезболяващи средства, например нурофен.

Става така, че дискомфорта създава циреи, които се появяват регулярно на няколко месеца.

Често ТФ Advanced се използва в качеството си локално средство. Отваря се капсулата и праха се изсипва върху открити рани, изгаряния или гнойни рани. При стоматит или хемороиди се използва памучен тампон, напоен с чиста вода, върху който се поръсва праха от TF Advanced преди употреба.

Разтвор от прах на TF Advanced в чиста вода се накапва в очите, ушите и носа (при синузит и аденоидит). Използва се също и за вагинални промивки при бременните.

Разтвор на TF Advanced се използва в реанимацията за прилагане, чрез система. Имало е случай, при който прилагане по този начин е спасило малко момиченце, което случайно е погълнало химичен разтвор и е изгорило хранопровода, и стомаха си.

Що се отнася до НК-клетките, то TF Advanced ги активира на 283%, при прием в профилактична доза. Това е удивителен резултат.

ЗА ДОЗИРОВКА: При ТФ Класик, ТФ Плюс и ТФ Advanced, не само, че няма ограничения за дозировка, но има забележима връзка между дозировката и ефективността. Така в организма има огромно количество собствени ТФ, неразполагащи с вярна информация и се получава така че, колкото повече ние приемаме правилните ТФ отвън, то толкова повече имунни клетки получават правилна команда, и сработват вярно. И тъй като след имунните събития ТФ се "преиздават", то общото число на "правилните" ТФ бързо ще нараства.

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев