ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Най-силната формула – Трансфер Фактор Плюс

НК-клетките, изпълняват основните функции по управление работата на имунната система, а и нейната активност при хората е значително по-ниска, отколкото при животните. 	Най-важното действие при Трансфер Факторите се явява управлението на НК-клетките. 	 Ако
13.02.2019 / 08:54

НК-клетките, изпълняват основните функции по управление работата на имунната система, а и нейната активност при хората е значително по-ниска, отколкото при животните. Най-важното действие при Трансфер Факторите се явява управлението на НК-клетките.

Ако НК-клетките може да се активират от: сок от Нони – на 15%, Кордицепс – на 28%, гъби Шийтаке – на 42%, то с приема в профилактична доза на Трансфер Фактор Класик ще ги активира на 204%!

Учените от компанията 4 Life са успели да създадат формула за максимална активация на НК-клетките – Трансфер Фактор Плюс.

В науката има понятие синергизъм, когато компонентите взаимно се усилват един – друг и общото действие е много по-голямо. Синергетичната формула ТФ Плюс, съдържа Трансфер Фактори, Кордицепс, гъби Шийтаке и Майтаке, цинк и много други интересни компоненти - http://transferfactor-bg.com/tf-plus.php .

Основното е, че тази формула дава активация на НК-клеткит на 380% при приемането й в профилактични дози, по 3 капсули на ден! А могат да се приемат много повече! Няма никакви ограничения в приема на дозата!

За да се разбере какво означава това, ще поясним: за съществена активация на НК-клетките, лекарите имали само едно ефективно лекарство – рекомбинантния (изкуствен) Интерлевкин-2. Именно с него професор М. В. Киселевски е сравнявал ТФ Плюс в своите изследвания. Интерлевкин – 2 също активира НК-клетки на 380%, но лекарите се стремят да не го прилагат. Повишена температура, втрисане, хипотония, гадене, повръщане, диария, анемия, нарушения на работата на черния дроб и щитовидната жлеза – това далече не е пълния списък от нежелани реакции на този "мил" препарат! И при това 380% - това е максимума, който може да се "изстиска" от Интерлевкин-2!

А ТФ Плюс дава тези 380% от три капсули на ден, при това няма толкова отрицателни страни и ефекти, а има много положителни.

Важно! Както ви писахме по-горе при съвременният човек активността на НК-клетките е снижена 4-5 пъти и то именно, заради непълната информация в своите собствени трансфер фактори. Оттук и ширещите се ракови, инфекциозни и автоимунни заболявания. Така, че тази активация на 380% - това е за да се приведе всичко в нормата!

Това не е "подсилване". Имунната система не изразходва повече енергия. Активността на НК-клетките се увеличава за сметка на по-доброто разпознаване на врага, а при това, преди всичко силите, които се изразходват са много по-малко! Лекарите винаги прекрасно са разбирали значението при активация на НК-клетките, но в техните ръце никога не е имало ефективен и безопасен инструмент. А сега има!

Безопасността на ТФ Плюс е такава, че ако е нужно лекар да спаси болен, то той може да увеличи дозата 3, 5, 10 пъти и да достигне ефект много по-голям от 380%. ТФ Плюс най-добре от всичко се използва, когато активността на НК-клетки играе решаваща роля. Това са раковите, всички автоимунни заболявания и доброкачествените новообразувания.

Важно е да се помни и ролята на НК-клетките в унищожаването на вирусите.

Цинкът е много важен за пълноценното диференциране и съзряване на левкоцитите. Затова наличието на качествен цинк в добро количество, обуславя избора именно на ТФ Плюс за профилактика и лечение на сърдечно-съдови заболявания, и аденом на простатата след 45-годишна възраст.

Приема на ТФ Плюс от възрастни хора, практически "обхваща" всички въпроси за профилактика на ракови, автоимунни, сърдечно-съдови проблеми и лечение на стареенето.

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев