ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Трансфер Фактор Класик или просто Трансфер Фактор

Трансфер Фактор
05.02.2019 / 13:53

Трансфер Фактор Класик или просто Трансфер Фактор – това е първата формула на компанията 4 Life. Тези изолирани Трансфер Фактори са получени от коластрата на кравите посредством метода на мембранна ултрафилтрация.

ТФ Класик – това е основният имунен опит на гръбначните. В сила е висококачествено пречистване от големите молекули, но то никога не предизвиква алергия, даже при тези, които имат тежка алергия от млечни продукти (лактоза).

Точно обратното, ТФ Класик се приема в тези ситуации, когато е нужна корекция на "базовите" умения на имунната система. Алергията е нормална в такава ситуация. Може и е полезно да се дава ТФ Класик на най-малките деца.

Интересна информация.

Компанията 4 Life Research през 1998 година започва да работи само с една формула – Трансфер Фактор Класик. И само за пет години, само с един продукт стъпи на пазара в 40 страни! Това дава представа, за това колко Трансфер Факторите са нужни на хората!

Интересно е, че когато специалисти от компанията 4 Life в началото видели ТФ Класик, те естествено искали да поекспериментират с тях, така да се каже за себе си. Тъй като е известно, че НК-клетките убиват раковите клетки, то те отделили НК-клетките от човешката кръв и ги добавили в чаша с ракови култури. Те открили, че за един ден са били убити само 5% ракови клетки, което е един много скромен резултат.

Те повторили този опит с НК-клетки от кръвта на животни: котки и кучета.

След един ден 20% ракови клетки били умрели. Тоест при животните НК-клетките са били 4 пъти по-ефективни.

За проверка, учените насипали в чаша с ракови клетки Трансфер Фактори – резултатът бил нулев, раковите клетки си живеели нормално и се развивали. Тоест самите ТФ никак не им действали.

След това насипали Трансфер Фактори в съд с НК-клетки, които са взети от хора, които са убили само 5% от раковите клетки и след 4 часа, отново добавили тези НК-клетки в ракови култури.

Резултатът ги изумил – за ден били убити 95% ракови клетки!

Това означавало, че НК-клетките и при първия опит са имали възможност да унищожат раковите клетки, но те просто "не са ги видели". А Трансфер Факторите "са им отворили очите".

 

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев